EVERTON - HAJDUK Ronald Koeman: Utakmica protiv Hajduka važnija je od utakmice protiv Man. Cityja

Srijeda, 16. kolovoza 2017. 19:13 Napisao/la  SC

Hajduk uvijek želi ostvariti pobjedu bez obzira gdje igra i tko mu je protivnik, kaže trener Hajduka Joan Carrillo


Hajduk  u četvrtak u 21.05 sati igra prvu utakmicu play-offa Europske lige protiv Evertona na Goodison Parku. Nema nikakve dvojbe da je engleski premierligaš favorit, no trener Hajduka Joan Carrillo ne misli da nema šanse:

- Znamo kakva nas utakmica čeka. Atmosfera je jako dobro nakon pobjede protiv  Belupa, imali smo  vremena pripremiti za Everton. Svi smo uzbuđeni i želimo nešto napraviti. Hajduk uvijek želi ostvariti pobjedu bez obzira gdje igra i tko mu je protivnik. Sa takvim promišljanjem ulazimo u dvoboj sa Evertonom. Znamo igračku kvalitetu Ervertona, ali i našu. Ako budemo igrali defenzivno, neće biti dobro. Rooney je vrlo važan igrač, ali mi se moramo pripremiti na Everton kao momčad. Klaassen, Sandro, Kevin Mirakkas... sve su to dobri igrači, ne smijemo se fokusirati na jednog već na cjelinu. Dvoboj s Evertom traje 180 minuta, možda i koju minutu više. Često gledam Premierligu, gledao sam i uživo neke susrete, atmosfera je dobra, ali je i u Splitu protiv Brondbyja  bilo nešto posebno. Tko god dođe iz Engleske vidjet će kako naši navijači stvoraju veličanstvenu atmosferu, rekao je Carrillo.

- Mi želimo igrati u Europi ove sezone. Uvijek pokušavam igrati s najboljim sastavom s obzirom na okolnosti, tako će biti i potiv Hajduka. Za svakoga se jako ozbiljno pripremamo, pa tako i za Hajduk. U Europi nema lakih utakmica. Hajduk je izazov i neće biti nikakvog opuštanja. Oni su dobra momčad, osobito u zadnjoj liniji, ali jako će im nedostajati Futacs, koji je ozlijeđen. Imaju zanimljivih veznih igrača. Gledali smo njihovu utakmicu s Brondbyjem, stvarno je riječ o solidnoj ekipi. No, mi imamo jako puno iskustva i očekujem dobar rezultat. Ne bismo smjeli primiti gol, kaže Evertonov menadžer Ronald Koeman.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.