EUROPSKA LIGA Marijan Pušnik: Kako sezona prolazi, ja ću se ljutiti sve manje i manje

Srijeda, 13. srpnja 2016. 10:19 Napisao/la  SC

Za Hajduk je svaki poraz podbačaj, mi igramo na pobjedu. Mi smo favoriti protiv Iasija, Hajduk je velika momčad, kaže Pušnik pred utakmicu u Rumunjskoj


Nogometaši Hajduka otvaraju sezonu utakmicom pretkola Europske lige u četvrtak u Rumunjskoj, u 2. pretkolu protivnik je CSMS Iasi.

- Ako gledate moje treninge, onda ćete vidjeti da se ja na svakom treningu ljutim na njih, ali samo zbog toga da dostignu svoj maksimum, da budu što bolji. Mladi igrači nisu na to naviknuti, no kako sezona prolazi, ja ću se ljutiti sve manje i manje. Moja deviza za cijelu sezonu bit će agresivna igra, dati gol više od protivnika, igra prema naprijed... To pitanje me više ni ne morate pitati do kraja sezone, uvijek će tako biti, kazao je trener Marijan Pušnik pred put u Rumunjsku.

- Nadam se da ćemo napraviti dobar rezultat već u Rumunjskoj. Najbitniji je uzvrat. Veliki sam optimist, počinje natjecateljska sezona. Znamo o Rumunjima skoro sve, ne može nas puno toga iznenaditi. Naravno da trener može uvijek nešto promijeniti, no gledali smo kako igraju. Zadnje dvije godine stalno igraju u obrambenom sustavu 4-5-1, skoro su svi iza lopte i igraju na 'nulu' s brzim kontrama. Nema puno tajni. Možda smo mi veće iznenađenje za njih, jer sam ja puno mijenjao, tražio momčad... Ali onih 11 koji će istrčati moraju igrati hajdučki. Najviše će nam nedostajati Sušić, Kalinić, Bilij, ali prvih 11 ćemo znat ćemo tek u četvrtak. Za Hajduk je svaki poraz podbačaj, mi igramo na pobjedu. Mi smo favoriti protiv Iasija, Hajduk je velika momčad. Ponavljam, idemo na pobjedu, zaključio je Pušnik.