Čelnici Hajduka poslali poruku navijačima, Joan Carrillo odlazi ako Hajduk ispadne u 1/4 Kupa

Četvrtak, 02. studenog 2017. 16:07 Napisao/la  Ivan Jelić

Umjesto da su se Carrillu već zahvalili da daljnoj suradnji, klupski glasnogovornici u medijima šalju poruku navijačima da je presudan Kup

Joan Carrillo
Joan Carrillo


Nakon što Hajduk nije  Koprivnici pobijedio Slaven Belupo, osvojio je samo bod, većina neovisnih medija zaključilo je da je došlo vrijeme da se čelnici kluba zahvale na daljnoj suradnji treneru Joanu Carrillu.

Čelnici kluba poslali su poruku preko svojih medijskih glasnogovornika da će španjolski strateg otići sa klupe tek ako ispadne iz četvrtfinala Kupa!

 To nema nigdje na svijetu!
 
 Umjesto da su se Carrillu već zahvalili da daljnoj suradnji, klupski glasnogovornici u medijima šalju poruku navijačima da je presudan Kup!
 
 Istina, Marijan Pušnik smijenjen je nakon što su bijeli ispali u četvrtfiinalu Kupa od najbližeg susjeda RNK Splita iako je sportski direktor Mario Branco tada otkrio da bi ionako Pušnika smijenili na kraju prvog dijela sezone.  Već su unaprijed sve dogovorili s Carrillom.
 
 Da vas prisjetimo nekih brojki.
 
 Nakon 14 odigranih prvenstvenih utakmica Pušnik je osvojio 28 bodova, prva Rijeka imala je 27 bodova, drugoplasirani Dinamo 31 bod.
 
 Carrillo nakon 14 utakmica ima osvojenih 25 bodova, vodeći Dinamo osvojio je 34 boda!

 Poslije sraza sa Belupom, španjolski trener kaže kako mu nedostaje igrač koji ima kvalitetni zadnji pas, da ima problema sa realizacijom.
 
 Osim Ercega u ovom trenutku nema igrača koji može zabiti, Saida je  potjerao  zbog nedsicipline i sebičnosti.
 
 Ohandza se trudi koliko fizički može, ali nije u stanju odigrati svih 90 minuta, dok je Almeida što se tiče "fizike" u raspadajućem stanju.
 
 I što sada treba čekati?!  Ždrijeb četvrtfinala Kupa 8. studenog da bi se saznalo tko će Hajduku biti supranik!?

 Prije kup-utakmice (29. studenog) Hajduka čekaju tri prvenstvene obveze.

 U subotu, 4. studenoga,  na Poljud stiže posljednjeplasirana momčad na tablici Rudež.

 Potom bijeli gostuju u Puli gdje ih na stadionu Aldo Drosina  poslije stanke zbog nastupa reprezentacije čeka sraz s Istrom 1961 (19. studenoga),  zatim dvoboj s Osijekom (25. studenog) na poljudskoj ljepotici.
 
 Nakon toga igra se utakmica četvrtfinala Kupa, možda posljednja za Carrilla i za još nekog iz vrhuške kluba.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.