PRONAŠAO KLUB

Anton Maglica otišao na Cipar umjesto u Osijek

Srijeda, 06. siječnja 2016. 09:24 Napisao/la  Ivan Jelić

Antonio Perošević iz Osijeka dolazi u Split ili Hajduk


Anton Maglica raskinuo je ugovor sa Hajdukom, koji je istjecao u ljeto 2016. godine. Trener Damir Burić nije ga vidio u svojoj igračkoj križaljci za proljetni dio sezone, minule jeseni igrao je vrlo malo. Postojala je mogućnost da proljeće odigra u dresu Osijeka, no Maglica je potpisao jednogodišnji ugovor sa ciparskim Apollon Limassolom čije boje brani bivši Hajdukovac Dejan Mezga. Ako obje strane budu zadovoljne, ugovor se produžuje za još jednu godinu.

Antonio Perošević, ponajbolji igrač Osijeka, zbog dugovanja koje klub ima prema njemu na Arbitraži HNS-a dobio je raskid ugovora. Slobodan igrač i čelnici Hajduka žele ga dovesti na Poljud. I najbliži susjed RNK Split također pokušava Peroševića pridobiti u svoje redove.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.