Ante Erceg: Pobjeda nad Cibalijom treba nam za dodatno samopouzanje pred Dinamo

Petak, 13. listopada 2017. 15:39 Napisao/la  SC
Ante Erceg (Hajduk)
Ante Erceg (Hajduk)


Nakon reprezentativne pauze Hajduk nastavlja nisku domaćih utakmica.

 Poslije Rijeke, Lokomotive, Intera iz Zaprešića, u nedjelju će na poljudski travnjak bijeli dočekati momčad Cibalije.

 Na tri gore pomenute utakmice od mogućih devet bodova, Splićani su osvojili samo četiri boda: izgubili su od Rijeke, odigrali neodlučno sa Lokomotivom, pobijedili momčad iza Zaprešića.

 Za sraz sa ekipom koju vodi bivši igrač Hajduka Mladen Bartolović, trener Joan Carrillo ne može računati na kapetana Zorana Nižića koji je dobio drugi žuti, odnosno crveni karton u samoj završnici sraza sa Interom.
 
 Nakon dvoboja sa Vinkovčanima, na Poljud stiže vodeći Dinamo:

 - Pobjeda nad Cibalijom treba nam za dodatno samopouzanje pred najveći hrvatski derbi, dvoboj sa Dinamom koji igramo na Poljudu. Trebamo što prije zatresti mrežu vratara Cibalije i tako olakšati put do nove pobjede i tri boda. Nema dvojbe da će se gosti braniti svim raspoloživim sredstvima i stoga nam je primaran cilj pronačin način kako što prije razbijiti njihovu zatvorenu varijantu igre. Cibalia ima momčad koja je spoj iskustva i mladosti, oni nemaju što izgubiti na poljudskom travnjaka, sa druge strane, sve osim naše pobjede bilo prvorazredno iznenađenje, ali o tome nesmijemo i ne želimo uopće razmišljati, riječi su Ante Ercega, ponajboljeg igrača Hajduka.
 
 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.