Ante Erceg, napadač Hajduka: Moja je prognoza je da će protiv Levskog biti 3:0 za nas!

Utorak, 11. srpnja 2017. 18:12 Napisao/la  I. J.


Hajdukovci ne kriju optimizam uoči prve utakmice drugog pretkola kvalifikacija za plasman u Europsku, protiv Levskog iz Sofije koja se u četvrtak navečer igra u Dugopolju na stadionu Hrvatski vitezovi.

 Ponajbolji igrač bijelih u minuloj sezoni, napadač Ante Erceg, kojeg je stručni stožer bugarskog predstavnika apostrofirao kao najopasnije protivničkog igrača, uvjeren je u pobjedu svoje momčadi:
 
- Mislim da ćemo pobijediti, a moja je prognoza je da će biti 3:0 za nas. Bilo bi mi drago da zabijem gol, ali nije važno tko će zabiti, važno je da mi ostvarimo željeni rezultat i plasman dalje, riječi su Ercega koji je od četri gola, koliko su Splićani postigli na tri pripremne prijateljske utakmice, postigao tri gola.

 Dva je zabio Rudaru (2:2) te jednog u pobjedi nad Krškom (2:0)

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.