Ante Erceg, napadač Hajduka: Dinamo - Lokomotiva? Ne gledam prijateljske utakmice!

Ponedjeljak, 28. kolovoza 2017. 12:28 Napisao/la  Ivan Jelić

Moramo svatko sebi utuviti u glavu da se možemo boriti  za titulu prvaka, kaže ponajbolji igrač Hajduka

Ante Erceg (Hajduk)
Ante Erceg (Hajduk) Foto: www.hajduk.hr

Ante Erceg igra u životnoj formi.

U pobjedu nad Istrom, Erceg je "ugradio" prvi zgoditak na utakmici, nad njim je skrivljen penal koji je uspješno realizirao Nikola Vlašić u oproštajnoj utakmici budući da prelazi u engleski Everton:

- Vrijeme je bilo sparno ,teško je bilo igrati. Sva sreća rano smo zatresli mrežu gostiju, nismo se u konačnici puno istrošili. Nama je bilo najvažnije osvojiti tri nova boda prije reprezentativne pauze što smo i uradili. Pauza će nam dobro doći da se malo odmorimo nakon non-stop igranja, nedjelja – četvrtak. Nije lako bilo igrati po vruće, toplom vremenu. Prije utakmice rekao sam suigračima da trebamo vjerovati u sebe, moramo svatko sebi utuviti u glavu da se možemo boriti za vrh, za titulu prvaka, kaže Erceg.

Vlašić odlazi u Everton, Nižić je na putu da postane novi član turskog Goztepea:

- Volio bih ga svi ostanu jer smo stvarno jaki, no tko će ostati, a tko će otići odlučuju ljudi koji vode klub.

Dinamo je lako svladao Lokomotivu:

- Ne gledam prijateljske utakmice.

Poslije reprezentativne pauze čeka vas teško gostovanje u Gradskom vrtu kod Osijeka:

- Mi trebamo gledati samo sebe. Osijek ima odličnu momčad, istina izgubili su u gostima u slavonskom derbiju protiv Cibalije u Vinkovcima. Platiti su danak igranju u Europi. Dobro ćemo ih proanalizirati i pokušati pobijediti. Imamo dobar raspored dosta utakmice kod kuće što trebamo iskoristiti, zaključio je Erceg.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.