Andrija Balić ne ide u Juventus, Ivica Balić najavio pregovore s Dinamom

Ponedjeljak, 31. kolovoza 2015. 19:41 Napisao/la  I. J.

Evo nam prilike da se uhvatimo Dinama, nismo odavna, kaže Ivica Balić


Andrija Balić neće u Italiju, odnosno u Juventus! Tijekom ponedjeljka trajali su pregovori u Milanu, Juventus nije htio platiti onoliko koliko je Hajduk tražio. Neslužbeno, najviša ponuda iznosila je 3,5 mil. eura, Hajduk je tražio milijun više.

Juventus je u milanskim pregovorima zastupao Federico Cherubini, a Balića odvjetnik Tomislav Kasalo, te agent Roman Vojtek. Nakon što je Tomislav Kiš otišao u Kortrijk, Juventusovo zanimanje rasplamsalo je maštu. Ništa od toga iako je dobro što se Balić našao u planovima talijanskog velikana.

Balić ostaje u Hajduku, ali sada je maštu rasplamsao glava obitelji Balić:

- Evo nam prilike da se uhvatimo Dinama, nismo odavna! Andrijino vrijeme tek dolazi, kaže Ivica Balić, koji je nedavno mobitelom s tribina gađao trenera Damira Burića.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.