Andrija Balić mogao bi otići u Italiju ili Belgiju, Mijo Caktaš ima ponudu iz Kine

Ponedjeljak, 31. kolovoza 2015. 09:39 Napisao/la  Ivan Jelić

Club Brugge je spreman platiti Splićanima za Balića 4 milijuna, ali u dvije rate


Posljednji dan ljetnog prijelaznog roka, koji se zaključuje u ponedljak, 31. kolovoza, u 24 sati mogao bi donijeti promjene na Poljudu.

Naime, kako smo doznali Juventus je poslao ponudu za Andriju Balića u iznosu od 3,2 milijuna eura uz dodatne bonuse, Hajduk traži minimalno 4 milijuna eura. U Split bi trebali stići predstavnici Stare dame Fabio Paratici i Federico Cherubini te u razgovoru sa čelnicima bijelih pokušati realizirati transfer.

Club Brugge je spreman platiti Splićanima za Balića 4 milijuna, ali u dvije rate, te ga ostaviti još godinu dana u Hajduku.

Novopečeni reprezentativac Mijo Caktaš najbliži je odlasku u Kinu, dok je danski Kopenhagen iskazao želju da u svoje redove dovede kapetana Gorana Milovića. Bit će zanimljivo do posljednje minute prijelaznog roka.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.