Adnan Čustović: Čeka nas teška utakmica, Varaždin je još uvijek neporažen u prvenstvu

Petak, 25. kolovoza 2023. 13:08 Napisao/la  Toni Bilić
Adnan Čustović
Adnan Čustović Foto: HNK Hajduk

Pomoćni trener Hajduka Adnan Čustović opet je najavio utakmicu, jer protiv Varaždina Ivan Leko odrađuje treći susret suspenzije...

- Sigurno da očekujem tešku utakmicu, momčad Varaždina je još uvijek neporažena u prvenstvu, imaju tri remija i pobjedu protiv Rudeša. Dosta igrača ostalo je na okupu od prošle sezone, uz par novih koji su počeli igrati sada. Znamo da imaju dobre individualce, Brodić je uvijek opasan u šesnaestercu, već je postigao pet golova, tu je Mitrovski na desnoj strani, ali znamo i za kvalitete Šege koji može biti neugodan na lijevoj strani jedan na jedan, rekao je Čustović.

Imali ste ovaj put više vremena za regeneraciju i treninge... Kakvo je stanje u momčadi?

- Dva tjedna su bila dosta naporna, a sad smo imali sedam dana da se normalno pripremimo za utakmicu. Želio bih da ostanemo u pobjedničkom nizu, zavladala je euforija, emocije prema klubu, htjeli bismo i dalje nastaviti na tom valu te da svaku utakmicu idemo sve jače i jače."

Je li Ferro u konkurenciji, ima li ozlijeđenih?

- Ferro se vraća u konkurenciju, trenirao je s momčadi.

Hajduk je u posljednje vrijeme dobro prolazio u Varaždinu, ali to može biti motiv i za domaće?

- Gledajući statistiku imamo dobre rezultate protiv njih. Sjećam se prošle sezone kada smo dobili 4-1, ali je do crvenog kartona utakmica bila 50-50. Moramo biti na sto posto i nastaviti pobjednički niz, zaključio je Čustović.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.