Zdravko Mamić kao oštećeni rekao na sudu da će svjedočiti u korist okrivljenika

Četvrtak, 26. listopada 2017. 17:47 Napisao/la  SC
Zdravko Mamić
Zdravko Mamić



Zdravko Mamić redoviti je posjetitelj sudnica!

Ovog puta Mamić se pojavio kao svjedok na Općinskom sud u Zagrebu zbog provale u njegovu kuću u veljači prošle godine.

- Ja sam vam slab svjedok. Ta provala se kod mene nije dogodila, svjedočit ću u njihovu korist jer je to moj protest prema sustavu. Moja nećakinja je bila mjesec dana u pritvoru, jer je slala SMS-ove svojem dečku. Došao sam na raspravu jer u pozivu piše da biste me u protivnom priveli. Ne vjerujem u sustav, rekao je Mamić sutkinji Tamari Pleše.

Poznato da su Tin Marković (26) i Daniel Stojanović (20) zajedno  s još dvojicom maloljetnika iz Mamićeve vile na Tuškancu ukrali nekoliko vrlo skupih satova od koji svaki vrijedi barem 10.000 eura i nekoliko komada skupog nakita.

Stojanović i Marković su na prijašnjem saslušanju tvrdili da su kod Mamića došli prositi, a kad su vidjeli da nikoga nema kod kuće, ušli su kroz vrata terase.

Poriču da su ukrali nakit i satove te tvrde da su samo uzeli 100 eura i nekoliko boca alkohola.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.