Tin Pavličić potpisao za Goricu, sin pokojnog Dubravka Pavličića krenuo očevim stopama

Ponedjeljak, 10. srpnja 2017. 09:11 Napisao/la  SC

Dubravko Dudo Pavličić preminuo je u 44. godini

- Novi igrač u našoj momčadi je Tin Pavličić. U želji da nastavi stopama svoga oca, našeg prerano preminulog sugrađanina i velikog nogometaša Dubravka Pavličića, Tin dolazi na stadion gdje je njegov otac gradio početke profesionalne karijere. Tine, dobrodošao kući, ovim riječima HNK Gorica dočekao je  sina nekadašnjeg reprezentativca, igrača Dinama i Rijeke.

Dubravko Dudo Pavličić preminuo je u 44. godini nakon bezuspješne borbe s opakom bolešću. Tin je njegov stariji sin, mlađi Luka uči nogomet u  Hérculesu iz Alicantea, gdje je pokojni Dudo pet sezona igrao. Kćerkica tea igra tenis.

Dubravko je bio Goričanin, Tin se iz Španjolske vratio u rodni grad njegova oca, u Gorici živi dio obitelji.

Tin je stoper kao i otac, nekada je igrao za U-17 reprezentaciju, prošao je školu Herculesa, prošle sezone igrao je za trećeligaša  Alcoyano.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.