MATEJ JELIĆ

Čim sam došao, Kek me maknuo u stranu

Ponedjeljak, 23. srpnja 2018. 22:52 Napisao/la  SC

Rijeka je bila velika pogreška u mojoj karijeri

Matej Jelić
Matej Jelić

Matej Jelić početkom sezone postao je napadač Slaven Belupa nakon što je u dresu Rijeke praktično nije igrao otkada je stigao iz Rapida:

- Čim sam došao u Rijeku, jednostavno sam od strane jednog čovjeka maknut u stranu. Ne znam razloge zbog čega se to dogodilo, pa je na kraju dolazak u Rijeku bila velika pogreška u mojoj karijeri. Na Rujevicu sam stigao na nagovor sportskog direktora Rijeke, ali onda od prvog trenutka pao u drugi plan. Ne znam kakvi su tamo odnosi sportskog direktora i trenera, ne miješam se u njihove stvari, ali na kraju se to odrazilo na moju karijeru i ja sam ispao žrtva. Ma da sam znao kako će se to sve odviti, sigurno nikada ne bih završio u Rijeci. Teško je bilo, teško sam podnosio neigranje. S trenerom nisam niti jednom pričao, s njime gotovo da i nema priče. Trener tu ne dozvoljava nikakva pitanja, među nama nije bilo baš nikakve komunikacije. Ma nisam ja bio jedini takav slučaj u Rijeci, bilo je još igrača koji su na Rujevicu stigli na nagovor uprave kluba, a onda bi ih trener odmah maknuo sa strane, kaže Jelić za goal.hr.

Jelić će u 9. kolu igrati protiv Rijeke na Rujevici?

- Sigurno da će tu biti dodatnih motiva, ali sada nimalo ne razmišljam o Rijeci, to je za mene završena priča. Nikome u tom klubu ne želim ništa loše, samo se želim što prije vratiti ozbiljnom nogometu i pokazati kvalitetu. Pa i ljudima u Rijeci da su sa mnom pogriješili, zaključuje Jelić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.