Prva HNL: Hajduk i Osijek odigrali na Poljudu utakmicu bez pogodaka

Nedjelja, 07. travnja 2019. 21:27 Napisao/la  SC

Trener domaćina Siniša Oreščanin izvadio je iz "naftalina" napadača Ivana Delića, što je bilo iznenađenje za svih koji prate bijele

Prva HNL: Hajduk i Osijek odigrali na Poljudu utakmicu bez pogodaka
Foto: www.hnkhajduk

 

Prva HNL - 28. kolo

HAJDUK – OSIJEK 0:0

Stadion Poljud. Gledatelja 7.862.

Sudac: Igor Pajač (Zelina) 6,5

Žuti kartoni: Ismajli, Hamza (Hajduk), Lončar, Gutieri, Šorša (Osijek)

HAJDUK: Posavec -, Tudor 5,5, Ismajli 6, Svatok 6, Bradarić 5,5, Nejašmić 6, Palaversa 6, (od 60. Jrradi 5), Hamza 5, Jairo 5, Gyurcso 5 (od 81.Ivanovski -), Delić 5,(od 52. Sahiti 5)

OSIJEK: Malenica 6,5, Šutalo 6, Škorić 6,5, Gutieri 6,5, Lončar 6, Grgić 5,5 (od 60. Boban 5,5), Pušić 6, Žaper 6, Talys 5 (od 84. Šorša -), Kleinheisler 6,5, Marić 5 (od 72. Abazaj -).

Hajduk i Osijek odigrali su utakmicu na Poljudu bez pogodaka.

Poraz u najvećem derbiju od Dinama i kiša koja je padala cijeli dan, razlog je zbog kojega poljudska ljepotica nije bila ispunjena kako što su očekivali u Hajduku.

Trener domaćina Siniša Oreščanin izvadio je iz "naftalina" napadača Ivana Delića, što je bilo iznenađenje za svih koji prate bijele.

Torcida je zbog kazne susret odgledala sa zapadne i istočne tribine, sjever je bio prazan.

Prvi su prijetili domaćini preko povratnika u momčad Palaverse, no Kleinheisler je uspio uklizavanjem zaustaviti njegov udarac.

S druge strane glavom je s vrha kaznenog prostora pucao Marić, točno u Posaveca.

Domaćini su zaprijetili vratima Malenice preko Gyurcsa u 27. minuti, Palaversa je presjekao loptu, iz prve uposlio Hajdukova Mađara koji je pucao sa vrha kaznenog prostora s desne strane, vratar Osiječana bio je na mjestu, odbio je loptu do su svojeg suigrača.

U završnici prvog dijela Cuyrcso je ubacio sa desnog boka, Delić bio najviši u skoku pred vratima gostiju, pucao je glavom, bio je neprecizan.

To je bio njegov prvi ozbiljniji kontakt sa loptom.

Propustili su gosti stopostotnu priliku u 55. minuti, Kleinheisler je pobjegao Tudoru, ubacio je u kazneni prostor, Grgić je pucao sa 7 metara, Svatok je tijelom spriječio da lopta ne uđe u prazan gol.

Sjajno je reagirao Malenica nakon udarca Bradarića s vrha kaznenog prostora, uz dosta napora izbacio je loptu u korner.

Spasio je u 79. minuti istrčavanje sa gola vratar Malenica opasnu kontru domaćina koja se bijelima otvorila nakon konera Osiječana.

Uspio je ispred Gyurcsa izbaciti loptu u aut.

U sudačkoj nadoknadi nakon slobodnog udarca u gužvi u kaznenom prostoru prostoru pucao je Nejašmić, lopta je pogodila blok.

"Ništa - ništa" najbolji je zaključak utakmice.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.