Michael Glover: Svako jutro kada se probudim pitam se zašto sam još uvijek u Puli

Petak, 07. srpnja 2017. 18:41 Napisao/la  SC

Igračima za koje je procijenjeno da bi mogli otići i s kojima ne mislimo produžiti ugovor, plaća možda kasni dulje, kaže Glover


Michael Glover tvrdi da projekt Istra 1961 dalje, izvršni direktor pulskog kluba ima potporu američkog investicijskog fonda:

- Svako  jutro kada se probudim  pitam se zašto sam još uvijek u Puli, ali tijekom dana pronađem odgovor zašto i dalje ostati. Dobro surađujem s ljudima koji rade u klubu, radujem se budućim uspjesima i to je zapravo odgovor, odnosno to je razlog mog ostanka, rekao je Glover za Hinu.

Istra 1961 stalno ima istih problema s podmirivvanjem obveza:
 
- Radi se o načinu plaćanja koji se vrši na temelju izdanih faktura. Prema pravilima HNS-a, koji propisuju da igrači mogu biti najviše tri mjeseca u zakašnjenju s isplatom prije nego što bi mogli raskinuti ugovor, neki igrači plaćeni su na vrijeme, nekima plaća kasni jedan ili dva mjeseca, dok igračima za koje je procijenjeno da bi mogli otići i s kojima ne mislimo produžiti ugovor, plaća možda kasni dulje. No, prilikom odlaska igrača iz kluba pronalazimo neko rješenje u vezi dugovanja i sklapaju se posebni sporazumi, objasnio je Glover.

Istra 1961 nije se stabilzirala ni na sportskom planu:

- Nalazimo se u selektivnom procesu jer želimo dovesti igrače koji će svojom kvalitetom znatno pridonijeti uspjehu kluba. Zadovoljan sam kako momčad izgleda, no svjestan sam činjenice da nam nedostaje par pojačanja. Očekivanja u novom prvenstvu, nakon osvajanja šestog mjesta, su ta da bi me zadovoljio svaki bolji plasman od prošlogodišnjeg, dakle od petog mjesta prema vrhu ljestvice, govori Glover.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.