NOVI TRENER

Krunoslav Rendulić službeno predstavljen

Ponedjeljak, 29. listopada 2018. 17:54 Napisao/la  SC

Istra ima trećeg trenera ove sezone

Kruno Rendulić
Kruno Rendulić

 

Krunoslav Rendulić predstavljen je kao novi trener Ister 1961.

- Sretan što sam odabran, za Pulu me vežu lijepe uspomene otakada sam bio u vojsci prije nekih 25 godina. Osjećaj što sam postao trener Istre 1961 je fantastičan, privukao me zdravi projekt vlasnika kluba. Dobro sam upućen u prvenstvo, gledao sam i dosta utakmica, doduše Istru 1961 sam gledao samo protiv Osijeka, a interesantno je da sam sa dosta sadašnjih trenera u ligi ili igrao (Tomić, Zekić, Jakirović) ili se susretao na suparničkim stranama. U momčadi poznajem starosjedioce Rocu i Čuljka, Rubić je iz mojeg kraja, a ostale ću brzo upoznati kroz rad na treningu. Cilj Uprave je ove godine status prvoligaša bez dodatnih kvalifikacija, a moj cilj je sličan, s time da ja ipak težio još malo višim ciljevima, kazao je Rendulić koji će debitriati na klupi u kup-utakmici protiv Intera u Zaprešiću.

Rendulić prvi put samostalno vodi jednu seniorsku momčadi, tijekom igračke karijere nosio se dresove Osijeka, Belišća, Šibenika, Hajduka, Kamen Ingrada, Rijeke, Lučka, Zagreba i Vinogradara.

Istra je nakon 12. kola dobila trećeg trenera.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.