Juanan Entrena potpisao za Rudeš, Ivan Kelava hvali bivšeg suigrača iz Granade

Subota, 08. srpnja 2017. 20:18 Napisao/la  SC

Entrena je jedna od najvećih nada andaluzijskog bazena koji je iskoristio zanimljivu klauzulu iz ugovora s Granadom, kaže Kelava

Juanan Entrena novi je igrač Rudeša.

Novi hrvatski prvoligaš doveo je igrača iz treće španjolske lige, a zanimljivo je da je pohađao poznatu Barceloninu školu nogometa.

Entrena je u Rudeš došao zahvaljujući suradnji hrvatskog kluba i španjolskog prvoligaša Alavesa. Bio je nogometaš prvoligaša Granade, odigrao je  tri utakmice u Primeri.

Prošle sezone mladi napadač (21) igrao je za drugu momčad Granade u trećoj ligi:

- Kako ga ne bih znao, taj mali je strašan! Brz je i ima jako dobar udarac. Rudeš je dobio izrazito inteligentnog igrača, još k tome pravog ljevaka. Entrena je jedna od najvećih nada andaluzijskog bazena koji je iskoristio zanimljivu klauzulu iz ugovora s Granadom. Prema njoj je smio napustiti Granadu ako ispadnu iz lige, a on dobije ponudu nekog kluba iz višeg ranga koja mu jamči da će biti u kadru prve momčadi. To je onda i napravio u dogovoru s Alavesom i svojim agentom, kaže za goalcom.hr Ivan Kelava, koji je dvije sezone branio za Granadu.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.