Joan Carrillo iznenađen pitanjem o ostavci, trener Hajduka planira svjetlu budućnost na Poljudu

Subota, 04. studenog 2017. 22:09 Napisao/la  Ivan Jelić
Joan Carrillo
Joan Carrillo

Joana Carrilla nakon senzacionalnog poraza (2:3) od Rudeša zateklo je pitanje o ostavci:

- Nisam očekivao pitanje o ostavci, mislio sam da ćemo govoriti o nogometu! Ne, neću napustiti ekipu. Ja imam više informacija od vas, moj ugovor je tu, ne mogu ništa učiniti, a ako vodstvo kluba misli da ne zaslužujem tu biti, to je na njima. Meni kao treneru ostaje da radim i mislim na sljedeću utakmicu. Mislio sam da će prvo pitanje biti kako ja vidim utakmicu. Nije Rudeš dobio utakmicu u drugom poluvremenu nego smo je mi izgubili jer nismo igrali kao momčad. Na poluvremenu sam govorio da utakmica nakon 2:0 nije gotova i da moramo izaći s jasnim stavom da zabijemo treći gol. Teklić je imao jednu situaciju, a nakon što su nam dali gol bilo je nekoliko situavcija koje mi se nisu svidjele, rekao je Carrillo.

Na primjedbu da se od njega očekivalo više samokritike, Carrillo je rekao:

- Kada pobjeđujemo, pobjeđujemo svi, a kada gubimo, gubimo svi, ja prvi s njima. Nismo izgubili zbog taktičke nesigurnosti ili fizičkog pada. Drugi faktor je psihičke naravi, to je ono što čini kompletnu cjelinu, a to nismo imali. Nismo djelovali kao momčad, a to je ono kad se bacaš na glavu da što prije dođeš u reposjed lopte. Ponavljam da protivnik nije dobio ovu utakmicu, mi smo je izgubili.  U prvom dijelu smo imali dobar ritam i intenzitet, a u drugom smo mislili da smo već dobili. Jednostavno, nismo bili snažni. Kada ne igraš kao momčad, imaš sve predispozicije da utakmicu izgubiš, kaže Carrillo.

Trener Hajduka ne samo da ne misli dati ostavku nego planira svjetlu budućnost na Poljudu. Evo i zašto:

- Zato što sam sada isti trener kao onaj od prije mjesec i pol. Osjećam se pozvanim da sto posto dam sebe kao trener Hajduka, tim više što imamo ovakve navijače i nije me strah. Niti hvalospjevi me neće dići, a niti porazi me neće spustiti, kaže Carrillo.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.