Aljoša Vojnović: Osijek mi je napravio veliki ustupak kada mi je dozvolio da odem u Istru 1961

Utorak, 19. lipnja 2018. 17:07 Napisao  I. V.
Aljoša Vojnović
Aljoša Vojnović

 

Aljoša Vojnović predvodio je momčad Istre 1961 u uspješnoj borbi za ostanak, sezona je završila slavljem nakon uspjeha u kvalifikacijskim utakmicama protiv Varaždina.

Vojnović se nakon uzvratne utakmice u Varaždinu vratio u Osijek, za Istru 1961 igrao je kao posuđeni igrač koji se prvog dana priprema morao javiti treneru Osijeka.

Dan prije početka priprema osječke momčadi, Vojnović je doznao da se ne treba pojaviti na prvom treningu.

Budući da je igrač pod ugovorom, dobio je vlastitog trenera prije nego što počne trenirati s drugom momčadi Osijeka koja od ove sezone igra Drugu HNL.

Ništa ne bi bilo sporno da Vojnović u kratkom razgovoru za Glas Istre svoju situaciju u Osijeku nije opisao rječnikom zbog kojega su u osječkom klubu odlučili pokrenuti disciplinski postupak.

Vojnović je demantirao izrečeno, Glas Istre preuzeo je odgovornost za napisano i korektno se ispričao NK-u Osijek:

- Članak je napisan u tonu koji ne odgovara istini i pravom stanju stvari, vjerujem da je izjava izvučena iz konteksta. Osijek mi je napravio veliki ustupak kada mi je dozvolio da odem na posudbu u Istru 1961 na moje inzistiranje, cijelo vrijeme bio je izuzetno korektan u ispunjavanju obveza prema meni. Iako moj status nije do kraja riješen, siguran sam da ćemo postići dogovor na obostrano zadovoljstrvo, kaže Vojnović.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.