Zvjezdan Cvetković preminuo, član Dinamove generacije '82 pronađem mrtav u garaži

Ponedjeljak, 27. veljače 2017. 11:34 Napisao/la  SC

U Dinamu je igrao od 1980. do 1987. godine


Zvjezdan Cvetković preminuo je u 56. godini!

Dinamova legenda i bivši sportski direktor kluba pronađen je mrtav u svojoj garaži, prema izvještaju policije umro je prirodnom smrću.

Cvetković je bio član Dinamove generacije '82, koja je osvojila titulu prvaka bivše države.

U Dinamu je igrao od 1980. do 1987. godine, kada je otišao u njemački Waldhof.

Igrao je za mladu reprezentaciju Jugoslavije, bio je trener Dinama, srpskog Sopota, te banjolučkog Borca.

- Tragedija! Strašno! U šoku sam! Čuo sam se sa Zvjezdanovim sinom i on mi je rekao kako je bratu posljednjih dana bilo loše. Jutros je oko 7.30 sati pao ispred kuće, valjda blizu garaže i udario direktno glavom u rubnjak. Kaže mi bratov sin da je na mjestu ostao mrtav. Prije nekoliko dana također mu je pozlilo pa je pao u kući i ozlijedio glavu. Kaže mi nećak da je od tog pada imao hematome po glavi. Nije mi se žalio da je imao zdravstvenih problema. Nije imao ni problema sa srcem, nećak mi kaže da je umro od udarca glavom u rubnjak,  rekao je Zvjezdanov brat Boro za Kurir.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.