Zoran Mamić: Pjaca neka bude primjer ostalima, čekamo nedjelju da vidimo jesmo li prvaci

Nedjelja, 01. svibnja 2016. 09:51 Napisao/la  SC

Čestitke momčadi na pobjedi, žao mi je da nije izražena s više golova, kaže trener Dinama


Marko Pjaca ponovo je odlučio pobjednika, ovog puta u utakmici protiv Istre 1961. Mladi reprezentativac Dinama uopće ne osjeća posljedice stanke zbog ozljede:

- Stvarno ga treba pohvaliti i to ne samo radi gola nego zbog toga kako je odigrao cijelu utakmicu i u sudačkoj nadoknadi se u punom sprintu vratio i klizećim startom odnio loptu; puno takvih situacija je bilo danas. Neka bude primjer svima kako se treba ponašati i živjeti, kapa mu do poda, kaže trener Dinama Zoran Mamić.

- Čestitke momčadi na pobjedi, žao mi je da nije izražena s više golova. Istra je bila organizirana i čvrsta što za nas nije bilo iznenađenje. Sretan sam s tri boda, nitko se nije ozlijedio i čekamo nedjelju da vidimo jesmo li prvaci ili ćemo morati oboriti još koji rekord. Teško je objasniti što se događa s realizacijom. Na treninzima u posljednje vrijeme izgledamo jako dobro, dođe utakmica i onda ne ide. Ipak, na kraju je najvažniji rezultat i jedan gol je dovoljan za tri boda, zaključuje Mamić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.