Zoran Mamić: Nadam se da će navijači na zadnju utakmicu doći u lijepom broju

Petak, 29. travnja 2016. 14:22 Napisao/la  SC

 Matematički nismo osigurali naslov, nemamo pravo na krivi korak i želimo u subotu osvojiti nova tri boda, kaže Mamić pred utakimicu protiv Istre 1961

 

Dinamo u subotu igra posljednju prvenstvenu utakmicu na Maksimiru ove sezone, od 19 sati počinje utakmica protiv rastrojene Istre 1961.

- Htio bi se zahvaliti navijačima na podršci koju smo imali ove sezone, vjerujem da su prepoznali trud koji je ova momčad uložila kao i njihovu kvalitetu te da će na zadnju utakmicu doći u lijepom broju. Čeka nas teška utakmica bez obzira na stanje na tablici, jer Istra u svojoj borbi za "goli život" može biti opasna. Mi moramo biti dobri, agresivni, jednostavni i puno bolje iskoristiti prilike nego što je bio slučaj u zadnjim utakmicama. Stvarali smo puno prilika, a rijetko koju realizirali tako da tu moramo biti bolji. Matematički nismo osigurali naslov, nemamo pravo na krivi korak i želimo u subotu osvojiti nova tri boda te se tako približiti obrani naslova prvaka, rekao je trener Zoran Mamić, koji se nalazi pred osvajanjem duple krune:

- Sezona je bila vrlo duga, teška i iscrpljujuća tako da nije bilo jednostavno, ali momčad je jako dobro reagirala, odigrali smo puno dobrih utakmica i vjerujem da ćemo sada na kraju isto biti na visokoj razini i zaključiti sezonu na pravi način, zaključuje Mamić.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.