Zlatko Kranjčar: Već je prva utakmica s Vardarom pokazala probleme sa stoperima

Četvrtak, 21. srpnja 2016. 00:07 Napisao/la  SC

Dinamu želim da obrani naslov i da igra Ligu prvaka. Možemo se i sastati u Ligi prvaka, rekao je Marko Pjaca nakon utakmice


Zlatko Kranjčar može biti zadovoljan jedino prolazom u 3. pretkolo, Dinamo nije dobro igrao protiv Vardara:

- Nije nikako bilo jednostavno, pogotovo kad je Vardar vodio. Dosta smo griješili na početku, bili smo nesigurni, primili iznenađujući gol. To je psihološki utjecalo na momčad. Vardar je organizirana momčad, a Benkovića sam morao uvesti da bismo dobili na tom defenzivnom bloku. Rezultat je realan, a najbitnije je da smo prošli. Rekao sam i nakon utakmice u Skoplju da moramo biti oprezni jer su Makedonci nezgodni i to su sad pokazali. No, bitno je da su se igrači vratili nakon 0-1 i 1-2. Igračima sam na poluvremenu rekao da moraju biti hrabriji i odlučniji. Stoperima sam rekao da nisam tražio da oni vode igru. Poslušali su, u drugom poluvremenu bilo je bolje. Već i prva utakmica s Vardarom, pa i ona s Lokomotivom pokazala je probleme sa stoperskom linijom. Moja želja je da igramo visoko, pa tu dolazi do problema. Razgovarat ću sa stoperima, popravit ćemo tu igru vjerujem već do utakmice s Dinamom iz Tbilisija, kaže Kranjčar koji se okrenuo idućem protivniku Dinamu iz Tbilisija.

- Marijan Vlak ih je gledao uživo. Ovaj tjedan ćemo još dobiti snimke i analizirati. Nadamo se da ćemo ove greške ispraviti i biti bolji. Gruzijci su tu negdje na nivou Vardarove igre. Prvaci su Gruzije, bili su jedna od boljih momčadi SSSR-a, kazap je Kranjčar koji više neće moći računati na Marka Pjacu.

- Pjaca je jako važan za Dinamo. Drago mi je da je dao velik obol Dinamovoj pobjedi. Naravno da mi je žao što odlazi, ali to diktira tržište. Nismo ga mogli zadržati i želim mu puno sreće, rekao je Kranjčar.

- Nisam mogao zamisliti ljepši oproštaj. Moram priznati da sam bio jako nervozan, ali ispao je prekrasan oproštaj, nisam mogao bolji zamisliti, ovako se oprostiti od svog grada, od svog kluba. Dinamu želim da obrani naslov i da igra Ligu prvaka. Možemo se i sastati u Ligi prvaka, rekao je Marko Pjaca nakon utakmice.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.