Zlatko Kranjčar: Ježina je reagirao prema kapetanu Antoliću na nekorektan način

Ponedjeljak, 25. srpnja 2016. 15:46 Napisao/la  SC

Mislim da je gruzijski Dinamo u stvaranju igre lakši protivnik nego Vardar, kaže trener Dinama pred utakmicu Lige prvaka u utorak

Dinamo u utorak (20.45) na Maksimiru igra prvu utakmicu 3. pretkola Lige prvaka protiv gruzijskog Dinama.

- Čeka nas teška utakmica, sigurno nam neće biti lako, ali vjerujem da ćemo biti pravi, pokazati dobru igru i doći do željenog rezultata. Igramo pred našim navijačima, zna se koji su nam ciljevi i želimo pobjedu. Imaju tradiciju, povijest, prvaci su i iza sebe prolaz u 3. pretkolo. Sigurno su na nivou Vardara i nadam se da će igrači odgovoriti na zahtjeve koji će biti ispred njih, kaže trener Zlatko Kranjčar, koji je u nekoliko rečenica najavio način igre protiv imenjaka iz Gruzije

- Stoperi će sigurno ponovno igrati visoko jer nam time donose prevagu u sredini terena. Što se tiče formacije mislim da nećemo sutra ništa mijenjati jer vjerujem da i sa 4-2-3-1 možemo doći do željenog rezultata. Ipak, vježbamo na treningu razne opcije, moramo imati nekoliko varijanti i ovisno o utakmici, protivniku i drugim faktorima ćemo znati reagirati. Radili smo ovih dana na tome da budemo agresivniji i da protok lopte bude brži jer upravo to dvoje nije bilo na željenoj razini protiv Vardara. Idući protivnik nam dozvoljava da igramo čvrsto i agresivno tako da vjerujem da bi upravo to moglo i odlučiti. Mislim da je gruzijski Dinamo u stvaranju igre lakši protivnik nego Vardar jer su Makedonci bili hitri, brži i jako je teško bilo graditi igru. Vjerujem da smo tu u prednosti, ali naravno da će igrači morati odgovoriti na pravi način, rekao je Kranjčar, koji je objasnio zašto vratar Ježina više nije u njegovim planovima:

- Ježina je reagirao prema kapetanu Antoliću na nekorektan način i danas je u drugoj momčadi. Mislim da se treba poštivati kapetan kao i ono što se Ježini pružilo: prilika da bude prvi golman. To nije smio napraviti i za to mora snositi posljedice, kaže Kranjčar.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.