ŽDRIJEB LIGE PRVAKA Zlatko Kranjčar: Zahvaljujem Salzburgu što nije zabio drugi gol

Četvrtak, 25. kolovoza 2016. 09:40 Napisao/la  SC

Uoči večerašnjeg (18) ždrijeba u Nyonu Dinamo zna jedino da neće igrati protiv ni jednog kluba koji se nalazi u Skupini 4 zajedno s našim prvakom


Dinamo ponovo igra u skupini Lige prvaka! Trener Zlatko Kranjčar ostvario je veliki uspjeh eliminiravši Salzburg u uzvratnoj utakmici play-offa koja je otišla u produžetke:

- Sigurno da smo sretni i zadovoljni plasmanom u Ligu prvaka. Dinamo je zaslužio prolaz kroz ove dvije utakmice. Ušli smo u prvo poluvrijeme s nekim impresijama i strahom, a Salzburg je to dobro iskoristio, bili su dobri i poveli. Mogli su povećati rezultat kasnije kroz neke prilike. Zahvaljujem im što nisu zabili drugi gol. U drugom dijelu smo igrali vrlo dobro, bili smo dominantniji u smislu igre, posjeda i šansi. Zaluženo smo došli do gola i produžetaka. U tom je dijelu Salzburg znao da mora zabiti gol, a mi smo mirno dali gol i priveli utakmicu kraju. Čestitam domaćinu, odigrali su dobru utakmicu, vidjeli smo vrlo dobru i dramatičnu borbu. To je nogomet. Veseli me da smo u drugom dijelu pokazali karakter koji nas je odveo u Ligu prvaka. Čestitam svojim igračima i stručnom stožeru, rekao je Zlatko Kranjčar.

Marko Rog i Eduardo oprostili su se od Dinama uspjehom koji će olakšati odlaske:

- Jako smo sretni, borili smo se do zadnje minute i drago nam je da nam se to vratilo. Naravno da nam ovo neopisivo znači. Nismo dobro počeli, ali u drugom smo dijelu ispravili sve. Pojednake smo ekipe, sitnice su odlučivale i presretni smo što smo izborili mjesto u najljepšem natjecanju, rekao je Marko Rog koji odlazi u Napoli.

- U isto sam vrijeme tužan i sretan. Ovo je bila prekrasna priča, ali dobio sam priliku u velikom klubu. To je prilika mog života i mislim da sam zaslužio. Napuštam Dinamo u trenucima kad je klub ušao u Ligu prvaka, presretan sam zbog tog uspjeha kluba. Nadam se da će me pamtiti kao osobu koja je uvijek davala sve za klub i navijače i da će imati lijepa sjećanja na mene jer ja zasigurno hoću za sve s kojima sam igrao i surađivao, kazao je Eduardo, novi vratar Chelseaja.

Uoči večerašnjeg (18) ždrijeba u Monacu  Dinamo zna jedino da neće igrati protiv ni jednog kluba koji se nalazi u Skupini 4 zajedno s našim prvakom. Evo jakosnih skupina:

Skupina 1: Real Madrid, Barcelona, Leicester City, Bayern, Juventus, Benfica, PSG, CSKA Moskva

Skupina 2: Atlético Madrid, Borussia Dortmund, Arsenal, Manchester City, Sevilla, Porto, Napoli, Bayer Leverkusen

Skupina 3: Basel, Tottenham, Dynamo Kiev, Lyon, PSV Eindhoven, Sporting, Club Brugge, Borussia Mönchengladbach

Skupina 4: Celtic, Monaco, Beşiktaş, Legia Varšava, Dinamo Zagreb, Ludogorets, Kopenhagen, Rostov

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.