MAMIĆ VRIJEĐAO NOVINARE

Bando i gadovi, prestanite prljati ime Luke Modrića!

Petak, 23. lipnja 2017. 12:19 Napisao/la  SC

Muči vas što smo Luka i ja podijelili njegov novac... Koga to briga?, kaže Mamić

Zdravko Mamić sazvao je konferenciju za novinare što znači da je zabava zajamčena. Mamić se obratio javnosti povodom medijskih napada na Luku Mdrića zbog navodno lažnog svedočenja u sudskom postupku

- Ovdje imam šest ugovora s Modrićem, anekse... Luka ima jako dobro pamćenje, ali se u jednom trenutku nije mogao sjetiti svog debija. Zar se svi vi sjećate svakog trenutka? Luka pleše po stadionima svijeta, proslavlja svoje ime i svog Obrovca iz kojeg je morao pobjeći gdje su mu zaklali djeda. Bando i gadovi, prestanite prljati ime Luke Modrića! Bio je u izbjeglištvu, ja sam ga uzeo. Bio sam mu i tata i mama i brat i sestra. Učio sam ga kako se sjedi, kako se govori, kako se uči engleski, kako se treba obući. Ja sam ulagao u njegov razvoj. Ja sam ga uzeo iz milosrđa, tko je mogao znati da će on biti takav igrač. Na druge igrače sam potrošio 10 milijuna maraka. To nikog ne muči, ali muči vas što smo Luka i ja podijelili njegov novac prema građanskom ugovoru. Koga to briga? Luka je nedvojbeno govorio istinu na sudu, govorio je istinu i na ispitivanju. Osim što je u jednom pasusu rekao da je aneks potpisao kad je već igrao u Londonu. On je na deset mjesta tražio da mu mi isplatimo njegov dio, zašto je tražio ako to nije bilo dogovoreno? Zašto se zaobilazi istina? Vas uopće ne zanima šta piše u dokumentima. Na suđenju su svjedočili ljudi zaposleni u Dinamu. I svi su to potvrdili. Luka je rekao da je transfer između 21 i 23 milijuna eura. I neki kažu vidi kako laže, ne sjeća se da je bio 21. E pa nije 21, već 22 i pol milijuna jer je Dinamo dobio i bonuse. Evo vam ako želite pogledati. Dinamo i Modrić su 29. travnja potpisali sporazum o podjeli. I tu je podjela isključivo u brojkama, i tu stoji njegov potpis. Recimo da nema tih aneksa, iako svi svjedoče, pa zar taj sporazum ne vrijedi? Pa Modrić je nakon tog sporazuma još dva mjeseca igrao u Dinamu! Zašto smo tako prokleti da napadamo takvog igrača!? Jeste li ikad čuli da se hrvatski reprezentativac ispituje u nedjelju u 21 sat? I nakon sat i pol mu uvalili jednu rečenicu koju je on poslije shvatio. I sad od njega rade monstruma i lažova. Znate li vi gdje su naši reprezentativci? Svi su pobjegli iz svoje zemlje? Pobjegli su svi glavom bez obzira. Jer smo ih mi istjerali. Pitate se zašto šute?! Kakve su to pizde da nisu stali u obranu svog kapetana? Ne žele prljati sebe i svoja imena! To je istina, rekao je Mamić u obrani Luke Modrića.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.