ZADNJA UTAKMICA Marko Rog i Eduardo odlaze nakon utakmice u Salzburgu

Utorak, 23. kolovoza 2016. 20:49 Napisao/la  sc

Trener Dinama Zlatko Kranjčar potvrdio izvjesno, Dinamo europsko natjecanje nastavlja bez dvojice važnih igrača


Zlatko Kranjčar potvrdio je izvjesno, Marko Rog i Eduardo odlaze naon utakmice protiv RB Salzburga. Ne odlaze u baš bezvezne klubove... Rog odlazi u Napoli, Eduardo u Chelsea.

Eduardo odlazi za sitan novac u usporedbi s Rogom, ali treći vratar portugalske reprezentacije igra u Dinamu pod drugačijim uvjetima od Roga.

U 33. godini potpisati ugovor s Chelseajom znači da se Eduardo odriče aktivne karijere, jer će umjesto 24-godišnjeg Marca Courtoisa braniti jedino silom-prilika.

Prema talijanskim izvorima, Napoli će Roga platiti oko 15 milijuna eura. Nakon Marka Pjace savjetnik Zdravko Mamić odlučio je prodati Marka Roga čime se tijekom ljetnoga prijelaznog roka Dinamo odrekao trojice mladih igrača (Pjaca, Rog, Brekalo...), koji bi u razdoblju nakon SP-a 2012. godine trebali postati nositelji kvalitete hrvatske reprezentacije.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.