Bacili su sve niz rijeku, utakmica sažela sve najgore što se događa nakon Zdravka Mamića

Petak, 06. listopada 2023. 09:54 Napisao/la  Igor Vranić

Nisu za debakl u Prištini najveći krivci ni Sergej Jakirović, ni Dario Šimić nego Mirko Barišić i njegovi najbliži suradnici u upravi koji pojma nemaju

Bacili su sve niz rijeku, utakmica sažela sve najgore što se događa nakon Zdravka Mamića
Foto: GNK Dinamo

Zdravko Mamić indikativno je svojoj Facebook stranici prokomentirao najteži poraz Dinama u europskim utakmicama u novijoj povijesti, bez komentara objavio je video-zapis pjesme Bacila je sve niz rijeku.

U stihovima  se mogu pronaći najveći krivci za debakl.

Ballkani je u Prištini pobijedio (2:0) hrvatskog prvaka u utakmici koja je sažela sve najgore što se događa u klubu otkada su vlast preuzeli dojučerašnji Mamićevi suradnici na čelu s Mirkom Barišićem.

Klub danas vode redom nesposobne neznalice koje je Mamić godinama šlepao dok se Dinamo dizao na europskoj ljestvici vrijednosti!

Mamićeva poslovna agenda temeljila se na proizvodnji novih nogometnih vrijednosti, što je u nesklonom hrvatskom okruženju jedini način da bilo koji sportski klub postane financijski samoodrživ.

Dosegnuo je vrhunac s proračunom od šezdesetak milijuna eura, koji svake godine treba znati puniti rezultatima u europskim natjecanjima i prodajom igrača, hrvatski klubovi mogu pozitivno poslovati jedino ako se dva spomenuta parametra stalno uspješno međusobno prožimaju na prihodovnoj strani budžeta.

Čim je Mamić izgubio utjecaj, postalo je očigledno koliko su podkapacitirani ljudi koji su slovili uspješnima dok je Mamić upravljao klubom.

Nisu za debakl u Prištini najveći krivci ni Sergej Jakirović, ni Dario Šimić nego Mirko Barišić i njegovi najbliži suradnici u upravi koji pojma nemaju.

Što se tiče poruke na Facebooku, treba samo istaknuti da su dojučerašnje Mamićeve ulizice bacile sve u vjetar prije nego što se moglo očekivati s obzirom na akumulirane vrijednosti, koje su zatekli kada su preuzeli vlast..

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.