Tomislav Svetina: Ako je taj penal ključno pitanje za svih, onda je Hrvatska apsolutno poželjna destinacija za život

Utorak, 28. veljače 2017. 18:46 Napisao/la  SC

Vjerujem da ste gledali i utakmicu Barcelone i Leganesa , vidjeli kakav su Katalonci dobili penal u zadnjoj minuti, rekao je Petev


Dinamo  u srijedu (16.45)  u Maksimiru protiv Splita igraju prvu utakmicu polufinala Kupa.

Tomislav Svetina, Ivajlo Petev i Armin Hodžić govori su o utakmici protiv Splita, novim Hodžićevim petogodišnjim ugovorom, ali nije se mogao izbjeći penal u Vinkovcima ...

- Ako je taj penal ključno pitanje za svih u Hrvatskoj, onda smo mi zemlja u kojoj je najugodnije živjeti na svijetu. I apsolutno poželjna destinacija za život, kazao je cinično Svetina.

- Vjerujem da ste gledali i utakmicu Barcelone i Leganesa , vidjeli kakav su Katalonci dobili penal u zadnjoj minuti, rekao je Petev, koji o utakmici protiv Splita kaže sljedeće:

- Imamo par bolesnih i ozlijeđenih, to svi znate. Tek ćemo poslije treninga odlučiti tko će biti u zapisiniku. Vjerujemo da će biti dobra utakmica, izboriti pozitivan rezultat i zabiti što više golova. Moramo kontrolirati utakmicu, biti pametni, ali i svjesni da će nam na drugoj strani biti solidna ekipa. Guilhmere ima neupitan talent, ali on je prvi put stigao u Europu. Ima tek 21 godinu, a još je Brazilac. Imao sam prilike raditi s dosta Brazilaca, znam kako to izgleda i koliko im treba adaptacije. Vjerujem da će se brzo adaptirati, pametan je dečko, želim mu što prije dati priliku i vjerujem da će je iskoristiti. Hoće li  igrati protiv Splita? Vidjet ćemo. I za njega i za Zagorca, kazao je Petev.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.