Službeno obznanjeno: Marko Rog odlazi u Napoli, Dinamo ostvario rekordnu zaradu

Subota, 27. kolovoza 2016. 23:39 Napisao/la  SC

Samo od Pjace (23), Roga (15) i Brekala (10), Dinamo je zaradio bezmalo 50 milijuna eura.


Dinamo je na svojoj stranici službeno objavio ono što je poznato tjednima, Marko Rog odlazi u Napoli:

- Jako sam sretan što odlazim u veliki klub i talijansku ligu, ali s druge strane nije mi lako otići iz Dinama i Zagreba. Proveo sam ovdje krasnu godinu, osvojili smo duplu krunu, igrali Ligu prvaka i sada ponovili taj fantastičan uspjeh. Svojim sada već bivšim igračima želim puno sreće u nastavku sezone, Što se mene tiče, jedva čekam priključiti se novoj momčadi, ovo je veliki korak u mojoj karijeri i siguran sam da ću pomoći klubu u ostvarivanju ciljeva. Hvala Dinamu, navijat ću njih, ali moja sadašnjost i budućnost je plavi dres drugog kluba - Napolija, rekao je Rog.

Napoli će Dinamu platiti 15 milijuna eura odštete čime hrvatski prvak postaje apsolutni rekorder po prihodima u regiji. Samo od Pjace (23), Roga (15) i Brekala (10), Dinamo je zaradio bezmalo 50 milijuna eura.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.