Sergej Jakirović: Ovo je bruka, to treba priznati, vidjet ćemo što donosi sutrašnji dan!

Četvrtak, 05. listopada 2023. 21:12 Napisao/la  SC

Ovo nije nivo Dinama, puno se igrača treba zamisliti kako dalje, kazao je trener Dinama nakon poraza od Ballkanija

Sergej Jakirović
Sergej Jakirović

Dinamo je u Prištini od Ballkanija doživio jedan od najtežih poraza otkada igra europske utakmice kao hrvatski prvak:

- Apsolutno zaslužen poraz! Ovo nije nivo Dinama, ispričavam se cijeloj hrvatskoj javnosti i našim navijačima, jer ovo nisu zaslužili. Ja prvi preuzimam odgovornost! Žao mi je, htio sam najbolje! Imamo to što imamo, probali smo što smo mogli, Ballkani je danas bio puno bolji od nas. Ono što sam ja htio da mi radimo njima, oni su radili nama. Ovo je najteži poraz u mojoj karijeri, izgubili smo bez ispaljenog metka. Ovo je bruka, to treba priznati, vidjet ćemo što donosi sutrašnji dan, kazao je trener Sergej Jakirović.

Izgledalo je kao da igrači Ballkanija žele više pobjedu:

- Željeli smo i mi! Možda to nije dovoljno u ovom trenutku, što je pokazalo stanje na terenu, ne treba zatvarati oči ni pred čim. Rekao sam da ovo nije nivo Dinama, puno se igrača treba zamisliti kako dalje. Ako ništa, možeš se bacati na glavu i davati sve od sebe, nikome nije zabranjeno da dodaje loptu, da dribla, šutira... Bio bih lud čovjek da to govorim svojim igračima. Možda je ovo naš maksimum u ovom trenutku. Koliko god analizirali, koliko god radili, događaju nam se ovakvi pogoci. Možemo o tome pričati do sutra, vrijeme je za neke druge igrače. Stalno je nedostajao kvalitetan centaršut da golman ne lovi lagano lopte, promijenili smo sustav da ih opteretimo malo više i taman kada smo to počeli raditi, primili smo drugi gol. Čestitam Ballkaniju na zasluženoj pobjedi, rekao je Jakirović.

Za tri dana slijedi utakmica protiv Istra 1961, Jakirović je znakovito poručio:

- Treba prvo vidjeti što će se dogoditi sutra!

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.