Sergej Jakirović: Nismo zasluženo izgubili od Hajduka, bio je to zalutali metak

Srijeda, 04. listopada 2023. 20:36 Napisao/la  SC
Sergej Jakirović
Sergej Jakirović

Dinamo u čevrtak u Prištini igra protiv Ballkanija:

- Očekuje nas zahtjevna utakmica. Ballkani je dobro vođen, organizirana je i kompetitivna momčad, lako prilagodljiva, u odnosu na protivnika znaju promijeniti sustav, igraju u rombu 4-4-2. Pripremali smo se, analizirali, ritam nam je gust i ubitačan, nemamo se vremena žaliti, čeka nas stalno nova utakmica. Morat ćemo biti na maksimalnoj razini igre i agresivnosti, na rubu fanatizma. Ballkani tako igra, barem pred svojim navijačima. Jako je zanimljivo da imaju sve pobjede na svom terenu u Europu, to je znak opasnosti. Zato ćemo morati biti na maksimalnoj razini ako želimo nešto uzeti, kaže Sergej Jakirović koji se još jednom osvrnuo na utakmicu protiv Hajduka:

- I kad smo pobjeđivali nismo puno slavili. Teško nam je, nismo zasluženo izgubili, bio je to zalutali metak. Dobro nam dođe ova utakmica, da se iskupimo. Svaku utakmicu darujemo nešto, s time nisam zadovoljan. Iz svake utakmice moramo izvući pouke, naglašava Jakirović.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.