Sergej Jakirović: Neprofesionalna i maliciozna medijska objava

Petak, 22. rujna 2023. 22:41 Napisao/la  SC
Sergej Jakirović
Sergej Jakirović

Sergej Jakirović reagirao je na medije koji su njegovu izjavu nakon pobjede protiv Astane prenijeli onako kako se njima sviđalo:

- Nakon sinoćnje važne pobjede protiv Astane, imao sam priliku dati izjavu i za nositelja TV prava Arenasport. Osim osvrta na utakmicu Dinamo - Astana, upitan sam i o utakmici Zrinjski - AZ. Nažalost, danas mi je pristiglo puno poruka o kontekstu moje izjave s obzirom da je u velikoj većini medija objavljeno da sam rekao “Zrinjski je igrao hrabrije u drugom poluvremenu, baš kao kad sam ja bio trener”. Takvo što smatram neopreznim pa čak i neprofesionalnim te malicioznim od dijela medija, pogotovo onoga koji je to prvi objavio. Kao što svi imate priliku vidjeti, izjava ima sasvim drugi kontekst. Netko nažalost u sjajnoj večeri za Zrinjski, želi kvariti atmosferu uvlačeći mene u tako ružne kontekste. Ja sam ponosan na sve što je Zrinjski napravio dok sam bio glavni trener. Danas kolega Rendulić piše nove sjajne stranice klupske povijesti i nikada si ne bih dopustio da sebe stavljam u centar sinoćnje pobjede. Još jednom iskrene čestitke Kruni, momčadi i svim navijačima Zrinjskog. Svim srcem smo sinoć navijali za Zrinju! Nadam se da će i Dinamo i Zrinjski imati zapažene nastupe u ovogodišnjoj Konferencijskoj ligi, poručio je Jakirović.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.