Robert Prosinečki: Ja sigurno više ne bih bio u Dinamu!

Petak, 26. siječnja 2024. 09:29 Napisao/la  SC
Robert Prosinečki: Ja sigurno više ne bih bio u Dinamu!

Robert Prosinečki ovako je prokomentirao situaciju u Dinamu čelnici kojega nisu smijenili Sergeja Jakirovića zbog toga jer bi trećem treneru zaredom morali isplatiti otpreminu.

- Protiv Lokomotive su imali jednu i pol šansu, ne treba biti pametan za reći da ne izgleda dobro. Dinamo nije onaj koji svi očekuju i koji su očekivali nakon stanke i priprema. Doveli su igrače - Hoxhu, Živkovića i još neke za koje se najavljivalo da će biti pojačanja, da će Dinamo biti bolji, a nisu nipošto pravi. Nemaju igru, ne izgledaju dobro, kaže Prosinečki za Sportske novosti:

Što se tiče Jakirovićeve poslovne etike, Prosinečki kaže sljedeće:

- Svatko ima svoj pogled. Možda nitko ne bi otišao iz UEFA-e, pa je Zvonimir Boban otišao. Ne mogu pričati o moralnim kategorijama, odnosno, tko bi što napravio. Ja sigurno više ne bih bio u Dinamu. No, to je tako u životu... Svatko ima svoju viziju i radi kako misli da je najbolje. Nimalo mu neće biti lako. Dinamo je ove sezone imao 5-6 ili više utakmica u kojima nije odigrao na svojem nivou. U Europi se zna što je bilo, da su igrali Konferencijsku ligu, a i potom su izgubili neke dvoboje za koje se mislilo da će ih dobiti. Bilo je previše poraza da bih kazao nešto drugo... Igrači se moraju skupiti. Može li Jakirović nastaviti dalje? Zasad vidimo da su odlučili kako može, znači da i dalje ima povjerenje kluba. Nemam drugih informacija nego što čitam u novinama. Moje je viđenje da ga poslije svega čeka još teži posao, rekao je Prosinečki.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.