OSIJEK - DINAMO (15) Ivajlo Petev: Bit ćemo pravi kada shvatimo da moramo igrati kao protiv Lyona

Nedjelja, 27. studenog 2016. 10:57 Napisao/la  SC

  Možda se nećemo morati boriti samo protiv Dinama, znate na što mislim, ali bit ćemo spremni odgovoriti na sve izazove, znakovito je poručio Antonio Perošević

Rijeka je pobjedom protiv Cibalije opet Dinamu pobjegla 9 bodova. Uoči današnje utakmice (15) u Gradskom vrtu, momčad Dinama nema izbora

-  Protiv Osijeka igramo najbitniju utakmica, zatim slijedi Kup pa derbi s Rijekom. Idemo u svaku utakmicu s maksimalnim trudom, ne razmišljam o poštedi. Sve je moguće u Osijeku, moramo biti spremni na sve. Naš je cilj pobijediti. Dobra su ekipa, treći su na ljestvici i nije to slučajno. Nadam se da nas očekuje prava derbi utakmica.  Kada shvatimo da trebamo igrati stalno kao protiv Lyona tek, onda ćemo biti pravi. Do toga trebamo proći i loše rezultate. Vraćam se na Istru i 1:1 na Maksimiru, nisam htio da nam se to dogodi, ali trebamo se fokusirati na ono kako smo izgledali protiv francuskog prvaka, kaže Ivajlo koji nakon utakmice protiv Lyona drugačije gleda u svlačionicu:

 - Mislim da smo na dobrom putu, dobra je atmosfera.  Htio sam u odigranim utakmicama vidjeti sve igrače na terenu, dao sam šansu svima. Neki su odradili dobar posao, neki nisu, ali sve ovisi o njima samima. Imali smo par utakmica koje nisu bile kako smo ih zamislili, ali ima više stvari s kojima sam zadovoljan, zaključuje Petev.

Zanimljiva je poruka stigla iz Osijeka:
 
 - Možda se nećemo morati boriti samo protiv Dinama, znate na što mislim, ali bit ćemo spremni odgovoriti na sve izazove. Atmosfera u momčadi je odlična. Dugo sam u klubu i s punom odgovornošću tvrdim kako ozračje nikada nije bilo bolje nego što je sada, poručio je Antonio Perošević.

 Dinamo danas igra u Osijeku, pa onda protiv Rijeke i Lokomotive u Maksimiru,  dok u zadnjem kolu prvoga dijela sezone igra na Poljudu protiv Hajduka.
 
 Rijeka ima lakši raspored, nakon utakice protiv Dinama u Maksimiru, Rijeka igra na Parku mladeži protiv Splita. U zadnjem kolu igra na Rujevici protiv Istre 1961.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.