PRIZNAO KRIVICU

Napadač na Mamića pušten na slobodu

Četvrtak, 08. lipnja 2017. 15:30 Napisao/la  SC

Objavljena još jedna snimka napada

Domagoj Ivelić (22), napadač na Zdravka Mamića, pušten je na slobodu nakon saslušanja na splitskom Prekršajnom sudu. Napadaču je  izrečena zaštitna mjera zabrane približavanja savjetniku u Dinamu na udaljenost manju od 20 metara.

- Priznali smo djelo i s obzirom na sve okolnosti slučaja kao i na niz drugih olakotnih okolnosti koje su utvrđene u postupku očekujemo da ovaj spor završi. Očekujemo blažu kaznu jer na strani okrivljenika nije utvrđena niti jedna otegotna okolnost, koja bi mogla dovesti do nekakve strože sankcije, rekao je Damir Gruić, branitelj 22-godišnjaka.

Policija je službeno utvrdila da je u srijedu na rivi u Bolu došlo do narušavanja reda i mira, napadača su prijavili zbog naročito drskog i nepristojnog načina ponašanja na javnom mjestu.
 
Mamić je napadnut s leđa dok se šetao bolskom rivom, nedaleko od mjesta gdje je privezao svoju jahtu. Napadač se zatrčao prema Mamiću i udario ga šakom u glavu, a Mamić je pao u more iz kojeg su ga izvukli prijatelji. Odlučio je da neće potražiti liječničku pomoć.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.