Mirko Barišić: Kranjčar ne smije izgubiti u Rijeci, jasno je da sve ovisi o treneru

Petak, 16. rujna 2016. 16:12 Napisao/la  sc

Naš deficit je u nečemu drugom. Igrači nemaju tjelesne snage! Trebamo imati agresiju i trku. Mi to nemamo, kaže predsjednik Dinama


Predsjednik Dinama Mirko Barišić javno je potvrdio da pozicija Zlatka Kranjčara nije sigurna, učinak trenera Dinama ovako je opisao:

- Mi moramo biti svjesni svojih deficita, mi se tu ne možemo nositi s najvećima u Ligi prvaka. Što mislite, da su, recimo, ostali Rog i Pjaca, bismo li mi sad osvajali bodove? Vjerujte, priča bi bila slična. Naš deficit je u nečemu drugom. Igrači nemaju tjelesne snage! Trebamo imati agresiju i trku. Mi to nemamo. Suvremenog nogometa nema bez toga. To se postiže treningom, kolokvijalno kazano - učenjem, kaže Barišić i ultimativno najavljuje derbi:

- Ja bih čak kazao da Kranjčar ne smije izgubiti u Rijeci! Nemojte to sad bukvalno shvatiti. Možemo mi promijeniti sto trenera, ali nećemo napraviti ništa ako ne riješimo problem tjelesne spreme igrača. Ali opet je jasno da to sve ovisi o treneru, izjavio je Barišić u Sportskim novostima.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.