Mercato: Marko Pjaca u nedjelju postao igrač Juventusa, ali sutra je novi dan

Nedjelja, 10. srpnja 2016. 20:44 Napisao/la  SC

Pjaca je navodno pristao na ponudu Juventusa, ali još uvijek nije odbio Milan


Marko Pjaca u Juventusu! Tako barem tvrdi Sky Sports u nedjeljnom pregledu nogometne tržnice u Italiji.

Pjaca je navodno pristao na ponudu Juventusa, ali još uvijek nije odbio Milan. Drugim riječima, predstoje dogovori između klubova.

Adriano Galliani neće odustati nakon prve runde razgovora s čelnicima Dinama. Čelnik Milana vrlo je blizak menadžeru Marku Naletiliću, koji zastupa Pjacu.

S druge strane trener Juventusa Max Allegri jamči Pjaci drugačiji razvojni put i trofeje, Juventus je veći sportski izazov od Milana.

Što se platežne moći tiče, Milan i Juventus ne mogu se uspoređivati osim ako novi kineski vlasnik milanskog kluba ne odriješi kesu.

Juventus dogovara prodaju Paula Pogbe za nevjerojatnih 130 milijuna eura, koliko namjerava platiti Manchester United.

S toga stanovišta odšteta za Pjacu doima se kao sitniš iako bi mladi napadač Dinama uskoro mogao postati najskuplji igrač HNL-a svih vremena, njegova cijena kreće između 20 i 25 milijuna eura.

Ukratko, Pjaca je u nedjeljnim izdanjima postao igrač Juventusa.

Sutra je novi dan...

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.