Marko Pjaca potpisao za Juventus, Zdravko Mamić srušio vlastiti rekord

Četvrtak, 21. srpnja 2016. 21:11 Napisao/la  SC

Juventus službeno objavio da će platiti 23 milijuna eura odštete.   Dinamo postao deveti klub po profitu na svijetu, a čak peti u Europi

Marko Pjaca potpisao je petogodišnji ugovor za Juventus! U četvrtak prijepodne Pjaca je stigao u Torino, gdje je odmah obavio liječničke preglede i obavio službeno predstavljanje.

Juventus je službeno objavio da je Dinamu platio 23 milijuna eura odštete, koja će biti isplaćena u iduće dvije godine.

Time je Pjaca službeno postao najskuplji igrač u povijesti HNL-a. Dosadašnji rekord držao je Luka Modrić, Tottenham je Dinamu platio 19,5 milijuna eura za sadašnjeg igrača Real Madrida.

Zdravko Mamić ponovo je srušio limite! Dok hrvatskoj javnosti objašnjava da nije kriminalac i atentator, na europskom tržištu ruši rekorde zbog kojih ga uvažavaju u najvećim svjetskim klubovima.

Zahvaljujući isključivo Mamiću, Dinamo je u posljednjih deset godina postao deveti klub po profitu na svijetu, a čak peti u Europi.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.