Liga prvaka: Petev prvi put zadovoljan porazom, Dinamo pokazao znakove buđenja!

Srijeda, 23. studenog 2016. 10:28 Napisao/la  SC

Prvi put u Petevovu mandatu jedna je momčad Dinama izgledala dovoljno moćno i goropadno da bi navijači bili zadovoljni čak i u porazu


Dinamo je naslabija momčad Lige prvaka nakon pet odigranih kola. Porazom od Lyona (0:1) u Zagrebu, aktualni hrvatski prvak održao je nule u svim rubrikama osim u rubrici primljeni pogoci (13). Dinamo i Club Brugge jedine su momčadi bez  osvojenog boda, razlika je u tome što Dinamo jedini u pet utakmica nije postigao pogodak.

Unatoč poraznoj statistici, utakmica protiv Lyona u Maksimiru promijenila je raspoloženje. Momčad Dinama u kojoj su igrali mladići praktično tek izašli iz juniorskog pogona (Knežević, Gojak, Pavličić, Benković, Ćorić...)  većim dijelom utakmice izgledala je puno bolje od očekivanog:

- Zadovoljan sam s oba poluvremena, tužan zbog rezultata koji nije realan. Svaka čast svim igračima, bitno mi je da su pokazali želju za igrom, zato sam sretan, vidjeli smo njihovu reakciju. Taktički smo se dobro postavili, imali par šansi, šteta da nismo zabili gol, bile su to odlične šanse. Zna se tko je Lyon, ali zadovoljan sam jer su se svi bacali na glavu. Trojica mladića u veznom redu bili su dobri, u nogometu ili možeš ili ne možeš, nema veze koliko imaš godina, kaže trener Dinama Ivajlo Petev.

Prvi put u Petevovu mandatu jedna je momčad Dinama izgledala dovoljno moćno i goropadno da bi navijači bili zadovoljni čak i u porazu.

Budi li se Dinamo ili je utakmica protiv Lyona bila samo splet okolnosti pokazat će utakmca protiv Osijeka.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.