Josip Radošević sve bliže Dinamu, veznjak Napolija zamjena za Arijana Ademija

Petak, 20. svibnja 2016. 00:01 Napisao/la  SC

Rijeka je pokušala zimus dogovoriti transfer s Napolijem, koji je Radoševića poslao na posudbu u Eibar. Ante Rebić u maksimirskim kombinacijama

Josip Radošević sve je bliže Dinamu. Igrač Napolija na posudbi  u Eibaru trebao bi iduće sezone nositi dres hrvatskog prvaka i zamijeniti Arijana Ademija.

Radošević i Dinamo u stalnom su kontaktu otkada je igraču Napolija istekla posudba u Rijeci. Rijeka je pokušala zimus dogovoriti transfer s Napolijem, koji je Radoševića poslao na posudbu u Eibar.

Istekom sezone pregovori između Dinama i Radoševića ponovo su aktivirani, Napoli za otkup ugovora traži cca. milijun eura što je Dinamo spreman platiti.

U maksimirskim kombinacijama sve se glasnije spominje i Ante Rebić. Napadač Fiorentine nikako da se uhvati kontinuitet nastupa, pa je sklon povratku u HNL-u.

 Fiorentina traži oko 2 mil. eura, što je prihvatljiv iznos za Dinamo. To prije što je Zdravko Mamić htio Rebića dovesti iz Splita, ali su braća Žužul odbila njegovu ponudu.

Dinamo je idealan klub za reanimaciju dvojice mladih reprezentativaca.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.