KRAJ MANDATA

Odlazi najbliži Mamićev suradnik

Petak, 29. rujna 2023. 19:57 Napisao  I. V.

Mirko Barišić više se neće kandidirati za predsjednika

Najbliži suradnici
Najbliži suradnici

Mirko Barišić odlazi iz Dinama!

Barišić je odlučio da se više neće kandidarati za predsjednika Dinama, iduća skupština trebala bi se održati do kraja ove godine.

Time bi trebao završiti mandat najdugovječnijega predsjednika, Barišić je predsjednik Dinama poostao 2000. godine, kada je zajedno sa Zdravkom Mamićem preuzeo Dinamo nakon tzv. demokratskih promjena koje su u ropotarnicu povijesti poslale Zlatka Canjugu, političkog komesara koji je vodio Dinamo u mandatu predsjednika Franje Tuđmana.

Besprijekorna suradnja Barišića i Mamića trajala je sve dok Mamić kao bjegunac od hrvatskog pravosuđa nije počeo kvariti planove, Barišić se preko noći odrekao suradnika kojega je zdužno podržavao sve do pravomoćne presude.

Ne samo da Barišića nitko nije ozbiljno propitivao o tome kako to da kao najbliži suradnik nije znao što Mamić godinama radi, nego je skupština dvaput pod Barišićevim vodstvom donijela odluku da Mamić nije oštetio Dinamo.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.