Ivajlo Petev, trener Dinama: Naviknuo sam na kritike, uvjeren sam da ćemo se dignuti

Subota, 05. studenog 2016. 14:40 Napisao/la  SC

Znam da će biti teško u Splitu, no moramo osvojiti tri boda, a vjerujem da će moja momčad to i napraviti, kaže Petev

Dinamo u nedjelju (17 sati) igra protiv Splita, koji dolazi u idealno vrijeme. Nakon novog šoka u Ligi prvaka, teškog poraza (0:4) od Seville, slabašna splitska momčad idealni je protivnik za vađenje

 - Znam da će biti teško u Splitu, no moramo osvojiti tri boda, a vjerujem da će moja momčad to i napraviti. Razgovarali smo nakon utakmice u Sevilli, naravno da smo mi krivi za sve. No porazi su sastavni dio nogometa,  kaže trener Ivajlo Petev.

- Do kraja polusezone ostali smo bez Borne Sose. U utakmici mlade momčadi sa Sevillom stradao mu je menisk i morat ćemo bez njega, kaže Petev koji ima problema s desnim braničima:

 Petar Stojanovič dobio je u Sevilli crveni karton zbog krajnje nesmotrenog poteza:

- Vidjet ćete hoće li biti u sastavu.., kaže Petev kojega na klupi održava jedino optimizam:

- Ne sumnjam da ćemo se dignuti, siguran sam u to. Naviknut sam na kritike, nije ni prvi, a ni zadnji put, rekao je Petev.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.