Ivajlo Petev: Pobjeda u Osijeku donijela je puno pozitive u našu svlačionicu

Utorak, 29. studenog 2016. 18:03 Napisao/la  SC

 Moramo odigrati dobru utakmicu i proći u polufinale Kupa. To je sada za nas najbitnije, kaže Petev pred utakmicu protiv Intera


Dinamo je odigrao dvije (Lyon i Osijek) dobre utakmice što je stubokom promijenilo raspoloženje pred utamicu četvrtfinala protiv Intera u srijedu i posebno pred derbi protiv Rijeke.

-  Analizirali smo dobre i loše strane dvoboja protiv Osijeka, ali idemo dalje. Stižu nam nove utakmice, u svaku od njih moramo od samog početka ući kao u oglede protiv Lyona i Osijeka. I prije svega u svakoj nadolazećoj utakmici moramo biti pametni. No, situacija je dobra, pobjeda u Osijeku donijela je puno pozitive u našu svlačionicu, kaže trener Ivajlo Petev.

- Moramo odigrati dobru utakmicu i proći u polufinale Kupa. To je sada za nas najbitnije. Inter je dobra momčad, ali mi od prve minute moramo biti koncentrirani, tražiti pobjedu u devedeset minuta. Bit će određenih rotacija u momčadi, pred nama je puno jako bitnih utakmica. Imamo puno igrača, svi će dobiti priliku. Tako da već prtiv Intera postoji mogućnost za neke promjene u početnom sastavu, zaključuje Petev.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.