PETEV OSTAO BEZ POMOĆNIKA

Željko Sopić otkazao suradnju treneru Dinama

Utorak, 08. studenog 2016. 09:16 Napisao/la  SC

 Sopić se doima kao pomorac koji napušta brod koji tone

Željko Sopić više nije pomoćnik Ivajla Peteva. Sopić je bio pomoćnik Zlatka Kranjčara, dok Petev nije preuzeo momčad obnašao je dužnost v. d. trenera i onda nastavio raditi kao pomoćnik.

Sopić je odbacio teorije zavjere:

- Nakon pet godina rada želim se kratko odmoriti, zaista nema ništa ničeg drugog. Nikada ništa ne skrivam, jedina istina je ovo što sam  rekao. Jasno mi je da odmah kreću priče, uvijek se kod nas traži nešto iza kulisa, uvijek se pojavljuju teorije zavjere. Međutim, moram kazati da je Ivajlo Petev maksimalno korektan, super čovjek, s njim sam zaista fenomenalno surađivao. Dakle, da još malo pojačam. S trenerom Petevom nemam nikakvih nesporazuma, nikakvih sukoba, naš je odnos korektan, naravno da svaki trener ima svoj pogled na nogomet i situaciju, pa ni mi ne gledamo isto na svaki problem, ali doista Petev nema veze s ovom mojom željom i odlukom, kazao je Sopić.

Koliko god Sopić bio iskren, njegov odlazak ima itekako veze sa stanjem u kojemu se nalazi momčad otkada je trener postao Petev.

Bugarski trener ništa dobro nije napravio otkada je stigao u Dinamo, Sopić se doima kao pomorac koji napušta brod koji tone.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.