Dinamo izgubio utakmicu od kluba s najmanjim koeficijentom u Konferencijskoj ligi

Četvrtak, 05. listopada 2023. 20:43 Napisao/la  SC

Dinamo doživio jedan od najtežih poraza od kada igra europske utakmice kao hrvatski prvak

Dinamo izgubio utakmicu od kluba s najmanjim koeficijentom u Konferencijskoj ligi

Dinamo je doživio jedan od najtežih poraza od kada igra europske utakmice, od negativnog rezultata lošija je bila samo igra Dinama.

Otužno je momčad Dinama izgledala na stadionu Prištini toliko nemoćno jedna momčad Dinama odavno nije izgledala u utakmici protiv jedne tako slabe momčadi kao što je Ballkani.

Izostanci nekoliko važnih igrača (Ljubičić, Drmić, Petković, Ristovski, Špikić) ne mogu biti alibi za bolni poraz.

Prvi pogodak domaćini postignuli su nakon što je Kryeziu izbjegnuo zaleđe i pobjegao sa središta igrališta, drugi pogodak postigao je Hamidi nakon što je Šutalo izgubio loptu, koja je Nevistiću na prvoj vratnici prošla kroz noge.

Sergej Jakirović preuzeo je momčad od Igora Bišćana, koji je dobio otkaz nakon što je ispao od AEK-a u Ligi prvaka pogotkom u sudačkoj nadoknadi, AEK je objektivno bio najteži protivnik Dinama ove sezone.

Jakirović je doživio poraz poraz od kluba s najslabijim koeficijentom u Konferencijskoj ligi (3.000) u utakmici tijekom koje je Ballkani uputio više udaraca u vrata (4/2) i stvorio još nekoliko obećavajućih situacija.

Dramatično za sudbinu Dinamo glasi podatak da hrvatski prvak nije uputio ozbiljni udarac prema vratima.

BALLKANI: Kolici, Thaqi, Jašanica, Dellova, Trashi, Zyba, Kuč, Ismajlgeci (65 Talaj), Gripshi, Berisha (65 Hamidi), Kryeziu (71 Limaj)

DINAMO: Nevistić, Moharrami, Šutalo, Perić, Mihajličenko (79 Marin), Mišić, Bulat (66 Sučić), Menalo (46 Emreli), Baturina, Vidović (66 Halilović), Kulenović

Utakmice 2. kola Konferencijske lige: Ballkani - Dinamo 2:0 (Kryeziu 44, Hamidi 83), Astana - Viktoria Plzen 1:2 (Tomasov 51/Chory 54, Kalvach 56)
Poredak:
Viktoria Plzen 6, Ballkani 3, Dinamo, 3, Astana 0

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.