Eduardo najavio povratak, Dinamo nema namjeru prepustiti titulu prvaka

Srijeda, 09. studenog 2016. 23:42 Napisao/la  SC

Ja sam samo rekao da sam otvoren za razgovor, da nisam nikad zatvorio vrata Dinama niti da ću to učiniti. Ali nisam nikad rekao da stižem, da je to riješeno, kaže Eduardo

Dinamo planira pojačati momčad u proljetnom nastavku sezone, aktualni prvak nema namjeru tek tako prepustiti tron Rijeci. Jedno od mogućih pojačanja je Eduardo, koji je krije da je njegov povratak moguća misija:  

- Vidim da ljudi govore kako je posao gotov, kako sam od zime novi igrač Dinama, no nije to još ni približno tako. Znamo svi da se moj povratak već spominjao. Ja sam samo rekao da sam otvoren za razgovor, da nisam nikad zatvorio vrata Dinama niti da ću to učiniti. Ali nisam nikad rekao da stižem, da je to riješeno. Štoviše, mislim da je to teška misija, nije baš toliko jednostavno. Vrata su otvorena, moguće je, ali ne i jednostavno. Nije novac uvijek presudan, niti smo o tome još razgovarali, krenula je lavina nakon posljednjeg intervjua, a zapravo se još ništa posebno nije dogodilo. Vidjet ćemo kako će se odvrtjeti stvari, sigurno znam da ću negdje igrati, ne završavam karijeru. Šahtar, Hrvatska ili neka druga zemlja, to u ovom trenutku ne mogu znati, rekao je Eduardo za Sportske novosti.

Budući da  Eduardo nije jedini igrač koji se spominje kao moguće pojačanje, Rijeku eka izazovno proljeće.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.