DINAMOVI TRANSFERI Eduardo odlazi u Chelsea, Fiolić dolazi iz Lokomotive

Četvrtak, 18. kolovoza 2016. 17:13 Napisao/la  SC

Dinamo nakon play-offa Lige prvaka potpuno mijenja momčad u kojoj više neće biti Pjace, Roga, Soudanija, Eduarda, Schieldenfelda...


Zlatko Kranjčar najavio je odlazak Eduarda! Treći vratar aktualnog europskog prvaka odlazi u Chelsea, 33-godišnji portugalski vratar ostvario je transfer snova iako će na Stamford Bridgeu sjediit na klupi.

- Eduardo je doživio veliku čast, otići u veliki klub poput Chelseaja. Mi smo s njegovim dolaskom dobili sigurnost u momčadi, otkada sam ja u klubu on brani jako dobro. Čak impresivno. No, situacija je takva da odlazi, nek mu je sa srećom u velikom klubu, rekao je Kranjčar.

U utakmici protiv Splita na vrata Dinama brani mladi Šemper.

- Šemper i Livaković su budućnost hrvatskog nogometa. A kako nam Eduardo odlazi poslije Salzburga moj je cilj da ta dva mlada vratara ne potrošim prebrzo, ponavljam oni su budućnost hrvatskog nogometa, govori Kranjčar koji je najavio još jedan transfer iz podružnice:

- Nakon uzvratne utakmice s Genkom dolazi nam Fiolić. On je to svojim igrama svakako zavrijedio. Nećemo mu, kako bi to moj prijatelj Tomica priželjkivao, podastrijeti crveni tepih, ali sam dao zeleno svjetlo za njegov dolazak. S njim ćemo puno dobiti, riječ je o kvalitetnom ljevaku, vrlo inteligentnom igraču. Vjerujem da ćemo se pojačati i jednim internacionalnim igračem, hoće li to biti Jantscher ili netko drugi vidjet ćemo, kaže Kranjčar.

U svakom slučaju, Dinamo nakon play-offa Lige prvaka potpuno mijenja momčad u kojoj više neće biti Pjace, Roga, Soudanija, Eduarda, Schieldenfelda...

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.