Dinamo počeo pripreme bez Sammira, Ivajlo Petev otpisao Gordona Schildenfelda

Srijeda, 21. lipnja 2017. 15:56 Napisao/la  SC

Junior Fernandes i Rrahmani vraćeni s posudbi, Sudani i Pivarić  dobili nekoliko dana odmora više

 Dinamo na početku priprema više ne računa na Gordona Schildenfelda, dok su se s posudbe vratili Junior Fernandes i Rrahmani.
 
 To su najvažnije aktualne vijesti iz Dinama kojega su napustili Šitum (Lech Poznan), Machado (bez kluba), Goncalo (Aves), Soldo (Lokomotiva) i Lovren (Fortuna Düsseldorf).

Sammir je naravno zakasnio na početak priprema, jer ima privatnih problema. Stiže kasnije jer mu je otac bolestan.

Sudani i Pivarić jedini su dobili nekoliko dana odmora više.

- Naravno da nam je prijelazni rok aktualna tema, radimo na pojačanjima. Ako bude nešto riješeno dobro, ako ne bude opet - dobro. Svi naši igrači su do sada pokazali kako imaju mjesta u Dinamu, vidjet ćemo kako će se razviti ovaj prijelazni rok. Evo, Ali Karimi je na transfer listi, a situaciju sa Cekicijem ćemo riješiti sljedećih dana. HNL će biti sljedeće sezone još jači, ali mene ne zanimaju ni Rijeka, ni Hajduk, ni Osijek. Zamaram se samo Dinamom, ako mi budemo pravi opet ćemo bit prvaci. Nekada treba napraviti jedan korak unatrag kako bismo napravili pet koraka naprijed. Dinamo je najveći klub Balkana, naravno da uvijek ima visoke ciljeve. Ali, takav sam i ja, rekao bih da su moji i Dinamovi ciljevi jednaki. Želimo biti najbolji, kazao je trener Ivajlo Petev na prvoj presici ove sezone.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.