Dinamo dvaput protiv Slavena Belupa, Mamić u subotu glavne igrače odmara za finale Kupa

Četvrtak, 05. svibnja 2016. 15:46 Napisao/la  SC

Sigurno će braniti Šemper, a ostalo ćete vidjeti, kaže trener Dinama Zoran Mamić


Dinama dvaput zaredom igra protiv Slaven Belupa, u subotu u Koprivnici za bodove, a u utorak u Osijeku za Rabuzinovo sunce.

- Čeka nas utakmica u Koprivnici nakon što smo osigurali naslov prvaka i tako sigurno skinuli dio tereta. Nema pritiska, ali mi svejedno želimo odigrati što bolje i osvojiti tri boda kako bismo najljepše moguće zaključili sezonu. Respektiramo Slaven Belupo, dobra su i čvrsta ekipa koja je dobro vođena te će sigurno svoju kvalitetu htjeti pokazati protiv prvaka. Nećemo sigurno biti isti u subotu i utorak, ali ne zbog skrivanja nego ću jednostavno neke igrače odmoriti da se napune za tešku i važnu utakmicu u utorak. Bit će ih sigurno puno u kadru, a teško je reći tko će početi utakmicu odnosno tko će kasnije ući. Sigurno će braniti Šemper, a ostalo ćete vidjeti, kaže trener Dinama Zoran Mamić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.